CHA_8192q.jpg

Financieel

Onze financiële cursussen zijn voor iedereen die carrière willen maken in de financiële wereld. Tijdens de lessen wordt onder begeleiding van ervaren docenten gewerkt aan verdieping van uw kennis en vaardigheden.

Basiskennis Calculatie

In een boekhoudkundige functie kunt u niet zonder rekenvaardigheid. Er wordt van u verwacht dat u moeiteloos rente- en kostprijsberekeningen kunt maken en snel de gevraagde indexcijfers kunt aangeven. Maar ook in andere administratieve functies kan het handig zijn als u goed met cijfers overweg kunt. Bijvoorbeeld op een in- of verkoopafdeling. De cursus Basiskennis Calculatie op MBO-niveau brengt u de hiervoor benodigde vaardigheid in korte tijd bij en maakt deel uit van het vernieuwde programma Financial Assistant op MBO-niveau.

Lees meer...

Financial Assistant

De cursus Financial Assistant op MBO-niveau bestaat uit de onderdelen Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC). Uiteraard kunt u kiezen de onderdelen BKC en BKB los te volgen. Basiskennis Boekhouden (BKB). In het bedrijfsleven worden veel, zo niet alle beslissingen genomen op basis van cijfers. Wat levert het op? Wat gaat het kosten? Dat is waar het steeds om draait. De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) geeft u inzicht in de wereld van die cijfers. Welke gegevens worden in de boekhouding vastgelegd? Hoe komt een resultatenoverzicht tot stand? En wat is de vermogenspositie van het bedrijf? Inzicht in cijfers is niet alleen van belang wanneer u een loopbaan in de administratie voor ogen hebt, maar ook als u bijvoorbeeld als manager beslissingen op financieel gebied moet nemen. De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) op MBO-niveau biedt die kennis. Heel praktisch, heel gericht. BKB maakt deel uit van het vernieuwde programma Praktijkdiploma Boekhouden.

Lees meer...

Cursussen en data

Financial Assistant (BKB en BKC)

woensdag | 25 oktober 2023 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

Basiskennis Calculatie (BKC)

woensdag | 25 oktober 2023 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

 

Andere cursussen

    string(10) "Financieel"
  • HBO Accountant Assistant

    De cursus Accountant Assistant op HBO-niveau is ontwikkeld  voor iedereen die zelfstand... Lees meer...

Onze Partners