CHA_7876q.jpg

Management & HRM

Als manager moet u leiding geven op de werkvloer. Bij onze Personeel & Management cursussen leert u op effectieve en efficiënte wijze hoe u moet omgaan met de dagelijkse praktijk van het management van een organisatie en haar medewerkers.

HBO Human Resource Management

De medewerker personeelszaken, in moderne termen ook wel medewerker HR (HR staat voor Human Resources) genoemd, is degene die binnen een team het personeelsbeleid ten uitvoer brengt. De medewerker HR organiseert de administratieve taken die te maken hebben met de in-, uit- en doorstroom van personeel en voert deze uit. Hij is verantwoordelijk voor de personeelsdossiers en fungeert als aanspreekpunt voor personeel met vragen van  arbeidsrechtelijke aard. Ook zorgt de medewerker HR ervoor dat de loonadministratie van de onderneming op orde is.

De cursus HR management op HBO-niveau is bestemd voor iedereen die in korte tijd opgeleid wil worden tot personeelsfunctionaris.

Lees meer...

HBO Inkoopmanagement - Nieuw!

Een professionele inkoper voert het inkoopbeleid uit, onderhoudt contacten met leveranciers en onderhandelt over de inkoopprijs. Wilt u hier alles over weten? Volg dan de praktijkgerichte opleiding Inkoopmanagement. Onze opleiding op HBO niveau bereidt u perfect voor een managementfunctie op een inkoopafdeling.

Lees meer...

HBO Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitszorg is een veelomvattend en dynamisch vakgebied dat sterk in ontwikkeling is. Ondernemingen gaan steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van hun producten en diensten. Als kwaliteitsmanager heeft u een centrale rol binnen dit proces. Een proces dat zich afspeelt in een omgeving waarin maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen hun invloed uitoefenen. Tijdens de cursus kwaliteitsmanagement leert u snel, effectief en praktisch hoe u een kwaliteitsprogramma opzet, hoe u de uitvoering hiervan organiseert en beheerst en hoe u de resultaten toetst.

Lees meer...

HBO Logistiek Management - Nieuw!

De vraag naar vakmensen met de juiste logistieke kennis groeit door de sterke (internationale) concurrentie nog altijd. En de verwachting is dat de arbeidsmarkt voor logistieke deskundigen gunstig zal blijven. Een aantrekkelijk vooruitzicht. Deze cursus op HBO niveau behandelt alles op het gebied van logistiek management: leidinggeven, organisatiestructuren, logistieke concepten en de praktische uitvoering hiervan. Deze cursus is dan ook een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een dynamische baan op beleidsniveau in de logistiek. Als logistiek manager ontwikkelt u plannen die leiden tot kostenbesparing en een betere service.

Lees meer...

HBO Management

 

Ambieert u een management functie in de nabije toekomst? Dan is de cursus Management op HBO-niveau een uitstekende eerste stap om die ambitie waar te maken. In de cursus is veel aandacht voor de verschillende stijlen van leidinggeven. In zeer korte tijd wordt u voorbereid voor een functie als afdelingshoofd of teamleider. Als manager speelt u een zeer belangrijke rol in het functioneren van een totale organisatie. U moet de strategie van uw organisatie vertalen naar concrete plannen en doelstellingen voor uw eigen afdeling. Bovendien moet u als leidinggevende kunnen motiveren. Daarom maakt u tijdens de cursus kennis met de basisprincipes van het coachen, stimuleren en inspireren van medewerkers. Tijdens de bijeenkomsten kunt u samen met collega's direct discussiëren en ideeën uitwisselen over uw uitdagende rol als manager. Deze cursus is concreet, direct toepasbaar en speciaal ontwikkeld voor managers. De cursus levert u een officieel diploma op.

Lees meer...

HBO Marketing Management - Nieuw!

Bent u creatief, commercieel, communicatief, flexibel én houdt u wel van uitdagingen? Dan past het beroep van marketing manager of sales manager uitstekend bij u.

Onze cursus op HBO niveau biedt in korte tijd een diepgaande kennis op het gebied van marketingmanagement. Onmisbare kennis voor iedere professional die zich bezighoudt met het verrichten van marktonderzoek, het schrijven van strategische marketingplannen en het in de markt zetten van (nieuwe) producten en diensten. 

Lees meer...

HBO Office Manager

Heeft u een aantal jaren werkervaring als secretaresse of administratief medewerker en bent u toe aan een nieuwe uitdaging, dan zou office manager wel eens een prima functie voor u kunnen zijn. Eén die voortbouwt op uw ervaring, maar die u ook confronteert met een aantal totaal nieuwe taken. Hoe uw baan er precies uitziet, is afhankelijk van de organisatie of het bedrijf waar u werkt. Binnen een grotere organisatie bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op een secretariaat en zorgt u ervoor dat andere afdelingen optimaal gebruik kunnen maken van dat secretariaat. Ook geeft u leiding en werkinstructies aan de medewerkers. Maar het is ook goed mogelijk dat u als office manager hoofd wordt van bijvoorbeeld een reis- of een uitzendbureau. Trekken deze perspectieven u aan, dan is de eerste stap het volgen van deze cursus Office Manager op HBO-niveau!

Lees meer...

HBO Projectmanagement - Nieuw!

Met deze korte en praktijkgerichte opleiding op HBO niveau legt u de basis voor een carrière als projectleider. Van de planning tot aan de daadwerkelijke uitvoering van het project. Ook leert u onderhandelen, projecttaken delegeren, omgaan met conflicten en budgetten bewaken. Kortom u leert hoe u als teamleider een project succesvol kan leiden. De focus van de opleiding ligt op het vaststellen van meetbare doelstellingen en resultaten van het project.

Lees meer...

Cursussen en data

HBO Management

maandag | 12 augustus 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

HBO Human Resource Management

dinsdag | 30 april 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

HBO Office Manager

donderdag | 30 mei 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

HBO Kwaliteitsmanagement

woensdag | 19 juni 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

HBO Projectmanagement

woensdag | 08 mei 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

HBO Inkoopmanagement

woensdag | 15 mei 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

 HBO Marketing Management

dinsdag | 14 mei 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

HBO Logistiek Management

woensdag | 29 mei 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

 HBO Human Resource Management

woensdag | 24 april 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

     

Andere cursussen

  string(16) "Management & HRM"
 • HBO Human Resource Management

  De medewerker personeelszaken, in moderne termen ook wel medewerker HR (HR staat voor Human ... Lees meer...  
 • HBO Projectmanagement

  In de cursus Project Managemt op HBO niveau komen alle aspecten aan bod die voor de opzet en... Lees meer...  
 • HBO Onderhandelen

  Onderhandelen is een vaardigheid die door Mastenbroek (1992) een sociale verworvenheid wordt... Lees meer...  
 • HBO Office Manager

  Heeft u een aantal jaren werkervaring als secretaresse of administratief medewerker en bent ... Lees meer...  
 • HBO Beleidsplanning

  Een beleidsplan schetst de koers, de doelstellingen van organisatie (bedrijf, sitchting, ver... Lees meer...  

Onze Partners