CHA_7876q.jpg

Administratief

Voor iedere kantoorfunctie zijn onze cursussen bijzonder praktisch en waardevol op de arbeidsmarkt vanwege het Nederlandse diploma die u na afloop ontvangt.  Computervaardigheden (Word en Excel) en kantoorpraktijk vormen de basis waarna u zich kunt specialiseren op boekhoudkundig of commercieel gebied!

Administratief Medewerker

De cursus Administratief Medewerker op MBO-niveau is een praktische, functiegerichte cursus voor algemeen-administratieve kantoorfuncties. Het praktische niveau van de cursus is hoog, het theoretische gedeelte laag.

Lees meer...

Business English

Het schrijven van brieven neemt binnen het bedrijfsleven een belangrijke plaats in. Of het nu gaat om een offerte, een aanvraag, een klachtenbrief of een bezwaarschrift; de zakelijke brief moet het doel waarvoor u hem schrijft daadwerkelijk bereiken. Daarentegen zorgt een verzorgde en goed geformuleerde brief ervoor dat de ontvanger u met meer welwillendheid en vertrouwen tegemoet zal treden. Daarnaast moet u in goed Engels uw klanten te woord kunnen staan met in uw achterhoofd dat u het visitekaartje van het bedrijf bent. Een slechte indruk, kan het bedrijf klanten kosten. Hoe u een overtuigende zakelijke brief in het Engels schrijft of een gesprek voert, leert u in de cursus Business English.

Lees meer...

Financieel Administratief Medewerker

De cursus Financieel Administratief Medewerker op MBO-niveau is een praktische, functiegerichte cursus voor financieel administratieve kantoorfuncties. Het praktische niveau van de cursus is hoog. U leert een zelfstandige boekhouding te voeren voor een bedrijf. Bovendien kunt u deze boekhouding voeren op de computer, waarbij ook de inrichting van de administratie en de generatie van rapporten bekend is. U bent ook inzetbaar in assistent-functies op financiële afdelingen (medewerker debiteurenbeheer, medewerker crediteurenadministratie, enz.).

Lees meer...

Secretaresse

De opleiding Secretaresse is een praktische, functiegerichte opleiding voor secretariële kantoorfuncties. Het praktische niveau van de opleiding is hoog.

Lees meer...

Cursussen en data

Administratief medewerker

donderdag | 3 november 2022 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

Financieel administratief medewerker

donderdag | 3 november 2022 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

 

Secretaresse

maandag | 8 augustus 2022 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

Business English

maandag | 8 augustus 2022 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

Andere cursussen

  string(14) "Administratief"
 • Secretaresse

  De opleiding Secretaresse is een praktische, functiegerichte opleiding voor secretariële... Lees meer...  
 • Administratief Medewerker

  De cursus Administratief Medewerker op MBO-niveau is een praktische, functiegerichte cursus ... Lees meer...  
 • Financieel Administratief Medewerker

  De cursus Financieel Administratief Medewerker op MBO-niveau is een praktische, functie... Lees meer...  
 • Business English

  Het schrijven van brieven neemt binnen het bedrijfsleven een belangrijke plaats in. Of het n... Lees meer...  

Onze Partners