CHA_7871q.jpg

Belasting

Onze belastingcursussen zijn volledig afgestemd op de eisen van de fiscale adviespraktijk en koppelen theoretische kennis aan praktische vaardigheden. U ontwikkelt zicht tot fiscaal specialist en zet een mooie stap in uw loopbaan.

BTW in de praktijk

 

 

De BTW roept in de praktijk altijd veel vragen op. De BTW staat immers bekend als de meest ingewikkelde belastingsoort. Een fout is dus snel gemaakt. En niemand zit te wachten op hoge boetes en naheffingen van de Belastingdienst. Tijdens de cursus “BTW in de praktijk” op HBO niveau wordt uw kennis over de BTW-wetgeving naar een hoger niveau gebracht, zodat u fouten in de toekomst kunt voorkomen.

Lees meer...

HBO Belastingadviseur

 

Onze cursus is geschikt voor (toekomstig) belastingadviseurs en douane declaranten die zich bezig (gaan) houden met alle mogelijke fiscale vraagstukken zoals een uitgekiende belastingaangifte voeren en controleren, bezwaarschriften opstellen, noem maar op. U leert ook de theorie achter het verzorgen van de aangiftes omzetbelasting, loonbelasting en inkomstenbelasting. Daarnaast komen ook de voorbereiding en afhandeling van handels- en douaneformaliteiten bij invoer van goederen aan de orde. Hiervoor is kennis van de wetgeving en de douaneprocedures noodzakelijk.  De nadruk in elke module ligt in belangrijke mate op de dagelijkse praktijk.

Lees meer...

Cursussen en data

HBO Belastingadviseur

dinsdag | 18 juni 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

BTW in de Praktijk

dinsdag | 18 juni 2024 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

Andere cursussen

    string(9) "Belasting"
  • BTW in de praktijk

        De BTW roept in de praktijk altijd veel vragen op. De BTW staat immers bekend als de... Lees meer...  
  • HBO Belastingadviseur

      Onze cursus is geschikt voor (toekomstig) belastingadviseurs en douane declaranten d... Lees meer...  

Onze Partners