CHA_7966q.jpg

Belasting

Onze belastingcursussen zijn volledig afgestemd op de eisen van de fiscale adviespraktijk en koppelen theoretische kennis aan praktische vaardigheden. U ontwikkelt zicht tot fiscaal specialist en zet een mooie stap in uw loopbaan.

HBO Belastingadviseur en HBO Douane Declarant (Surinaams Recht)

 

Onze cursus is geschikt voor (toekomstig) belastingadviseurs en douane declaranten die zich bezig (gaan) houden met alle mogelijke fiscale vraagstukken zoals een uitgekiende belastingaangifte voeren en controleren, bezwaarschriften opstellen, noem maar op. U leert ook de theorie achter het verzorgen van de aangiftes omzetbelasting, loonbelasting en inkomstenbelasting. Daarnaast komen ook de voorbereiding en afhandeling van handels- en douaneformaliteiten bij invoer van goederen aan de orde. Hiervoor is kennis van de wetgeving en de douaneprocedures noodzakelijk.  De nadruk in elke module ligt in belangrijke mate op de dagelijkse praktijk.

Lees meer...

HBO Invoerrechten en accijnzen

 

Het juist invullen van douanedocumenten voorkomt problemen die kunnen leiden tot een stagnatie in de goederenstroom.

Het kennen van de Surinaamse douaneprocedures en het kunnen toepassen van deze procedures zorgen ervoor dat de goederen doorstromen en dat wordt voorkomen dat er teveel belastingen betaald worden. Het is dan ook belangrijk dat in een onderneming voldoende praktische kennis aanwezig is over douanezaken en de invulling en afhandeling van douanedocumenten.

Met de opgedane kennis bent u in staat de Surinaamse douaneformaliteiten bij de in-, uit- en doorvoer van goederen correct af te handelen.

Lees meer...

Cursussen en data

HBO Belastingadviseur/ Douane Declarant

dinsdag | 04 juli 2023 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

HBO Invoerrechten & Accijnzen

dinsdag | 04 juli 2023 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

Andere cursussen

    string(9) "Belasting"
  • HBO Belastingadviseur en HBO Douane Declarant (Surinaams Recht)

      Onze cursus is geschikt voor (toekomstig) belastingadviseurs en douane declaranten d... Lees meer...  
  • HBO Invoerrechten en accijnzen

      Het juist invullen van douanedocumenten voorkomt problemen die kunnen leiden tot een... Lees meer...  

Onze Partners