CHA_8176q.jpg

Onze part-time docenten hebben minimaal een Bachelor diploma en hun didactische vaardigheden zijn uitstekend. In hun dagelijks leven zijn onze docenten werkzaam bij het bedrijfsleven en de overheid.

 

Docenten

 

Dhr. Vishal Chedi

De heer Chedi is in bezit van zijn MO-A Economie die hij heeft behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Momenteel is hij werkzaam op het Ministerie van Financiën afdeling Centrale Begrotings Boekhouding (CBB) als hoofd van de Financiële Administratie en ook als Begrotingsboekhouder. 

Dhr. Andre Henry MSc

De heer Henry heeft zijn Master in Accounting, Auditing & Control behaald aan de Erasmus School of Economics Rotterdam. Hij is als medewerker verbonden bij de Centrale Bank van Suriname.

Dhr. Paulus Hill 

De heer Hill heeft zijn diploma Elektrotechniek behaald aan het Polytechnisch College. Hij is momenteel werkzaam bij Telesur. 

Mw. Nazna Ishaak MSc

Mevrouw Ishaak heeft Master Fiscale Economie afgerond op de Erasmus Universiteit van Rotterdam en is werkzaam als Tax consultant bij BDO Accountants & Advisory.

 

 

 

 

Dhr. drs. Freddy Martowitono

De heer Martowitono is in bezit van zijn doctorale graad in Bedrijfseconomie die hij heeft behaald aan de de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is hij  als docent verbonden aan het Instituut voor Middelbaar Economisch en Administratief Onderwijs (IMEAO). 

Mw. Henriёtte Pierpont BSc

Mevrouw Pierpont is in bezit van haar Bachelor of Science in AgogischeAgogischeWetenschappen en Onderwijskunde die zij behaalde aan het Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is zij werkzaam als Hoofd van de afdeling Personeelszaken bij Stichting Jeugdtandverzorging.

Mw. Ramona Swamipersad LLB

Mevrouw Swamipersad is in bezit van haar Bachelor of Laws (LLB) titel die zij heeft behaald aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Zij is werkzaam als Beleidsadviseur tevens waarnemend Onderdirecteur op het Ministerie van Arbeid.

Mw. Pamela Soegono

Mevrouw Soegono heeft haar MO-A Economie  behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Zij is momenteel leerkracht op de O.S Mahoproject.

 

 

  string(9) "Belasting"
 • HBO Belastingadviseur en HBO Douane Declarant (Surinaams Recht)

    Onze cursus is geschikt voor (toekomstig) belastingadviseurs en douane declaranten d... Lees meer...  
 • Financial Assistant

  De cursus Financial Assistant op MBO-niveau bestaat uit de onderdelen Basiskennis Boekhouden... Lees meer...  
 • HBO Surinaams Arbeidsrecht

  De cursus is speciaal ontwikkeld voor cursisten die in hun werk veel met arbeidsrechtelijke ... Lees meer...  
 • Basiskennis Calculatie

  In een boekhoudkundige functie kunt u niet zonder rekenvaardigheid. Er wordt van u verwacht dat u mo... Lees meer...  
 • HBO Management

    Ambieert u een management functie in de nabije toekomst? Dan is de cursus Management... Lees meer...  

Onze Partners