CHA_8165q.jpg

Onze part-time docenten hebben minimaal een Bachelor diploma en hun didactische vaardigheden zijn uitstekend. In hun dagelijks leven zijn onze docenten werkzaam bij het bedrijfsleven en de overheid.

 

Docenten

 

Dhr. Vishal Chedi

De heer Chedi is in bezit van zijn MO-A Economie die hij heeft behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Momenteel is hij werkzaam op het Ministerie van Financiën afdeling Centrale Begrotings Boekhouding (CBB) als hoofd van de Financiële Administratie en ook als Begrotingsboekhouder. 

Dhr. Ashwin Chitanie BBA LLB MSc

De heer Chitanie is in het bezit van een Master of Science -, Bachelor of Laws- en een Bachelor of Business Administration titel. Hij is momenteel werkzaam als Onderdirecteur Algemene en Personele Aangelegenheden bij het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. 

Dhr. Wisheal P. Bandhoe LL.M.

De heer Bandhoe is in het bezit van een Master graad m.b.t. het Surinaams Recht die hij heeft behaald aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is hij als management-assistant/docent/jurist verbonden aan ABC Opleiding & Training N.V. en als docent/jurist verbonden aan Hogeschool ABC N.V.

 

 

 

Mw. Henriёtte Pierpont BSc

Mevrouw Pierpont is in bezit van haar Bachelor of Science in Agogische Wetenschappen en Onderwijskunde die zij behaalde aan het Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is zij werkzaam als Hoofd van de afdeling Personeelszaken bij Stichting Jeugdtandverzorging.

Mw. Pamela Soegono

Mevrouw Soegono heeft haar MO-A Economie  behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Zij is momenteel leerkracht op de O.S Mahoproject.

 

 

 

 

  string(16) "Management & HRM"
 • HBO Marketing Management - Nieuw!

  Bent u creatief, commercieel, communicatief, flexibel én houdt u wel van uitdagingen? Dan p... Lees meer...  
 • HBO Human Resource Management

  De medewerker personeelszaken, in moderne termen ook wel medewerker HR (HR staat voor Human ... Lees meer...  
 • HBO Kwaliteitsmanagement

  Kwaliteitszorg is een veelomvattend en dynamisch vakgebied dat sterk in ontwikkeling is. Ond... Lees meer...  
 • Basiskennis Boekhouden

  De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) op MBO-niveau is voor iedereen die de elementair... Lees meer...  
 • HBO Inkoopmanagement - Nieuw!

  Een professionele inkoper voert het inkoopbeleid uit, onderhoudt contacten met leveranciers ... Lees meer...  

Onze Partners