CHA_8267q.jpg

Onze part-time docenten hebben minimaal een Bachelor diploma en hun didactische vaardigheden zijn uitstekend. In hun dagelijks leven zijn onze docenten werkzaam bij het bedrijfsleven en de overheid.

 

Docenten

 

Dhr. Vishal Chedi

De heer Chedi is in bezit van zijn MO-A Economie die hij heeft behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Momenteel is hij werkzaam op het Ministerie van Financiën afdeling Centrale Begrotings Boekhouding (CBB) als hoofd van de Financiële Administratie en ook als Begrotingsboekhouder. 

Mw. Nazna Ishaak MSc

Mevrouw Ishaak heeft Master Fiscale Economie afgerond op de Erasmus Universiteit van Rotterdam en is werkzaam als Tax consultant bij BDO Accountants & Advisory.

Dhr. Wisheal P. Bandhoe LL.M.

De heer Bandhoe is in het bezit van een Master graad m.b.t. het Surinaams Recht die hij heeft behaald aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is hij als management-assistant/docent/jurist verbonden aan ABC Opleiding & Training N.V. en als docent/jurist verbonden aan Hogeschool ABC N.V.

 

 

 

Mw. Henriёtte Pierpont BSc

Mevrouw Pierpont is in bezit van haar Bachelor of Science in AgogischeAgogischeWetenschappen en Onderwijskunde die zij behaalde aan het Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is zij werkzaam als Hoofd van de afdeling Personeelszaken bij Stichting Jeugdtandverzorging.

Mw. Ramona Swamipersad LLB

Mevrouw Swamipersad is in bezit van haar Bachelor of Laws (LLB) titel die zij heeft behaald aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Zij is werkzaam als Beleidsadviseur tevens waarnemend Onderdirecteur op het Ministerie van Arbeid.

Mw. Pamela Soegono

Mevrouw Soegono heeft haar MO-A Economie  behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Zij is momenteel leerkracht op de O.S Mahoproject.

 

 

 

 

  string(9) "Juridisch"
 • HBO Surinaams Arbeidsrecht

  De cursus is speciaal ontwikkeld voor cursisten die in hun werk veel met arbeidsrechtelijke ... Lees meer...  
 • HBO Strafrecht - Nieuw!

    Werkt u bij de overheid en wilt u meer inzicht in krijgen in het Surinaams strafrecht? Ambie... Lees meer...  
 • HBO Inkoopmanagement - Nieuw!

  Een professionele inkoper voert het inkoopbeleid uit, onderhoudt contacten met leveranciers ... Lees meer...  
 • HBO Office Manager

  Heeft u een aantal jaren werkervaring als secretaresse of administratief medewerker en bent ... Lees meer...  
 • Administratief Medewerker

  De cursus Administratief Medewerker op MBO-niveau is een praktische, functiegerichte cursus ... Lees meer...  

Onze Partners