CHA_8196q.jpg

Onze part-time docenten hebben minimaal een Bachelor diploma en hun didactische vaardigheden zijn uitstekend. In hun dagelijks leven zijn onze docenten werkzaam bij het bedrijfsleven en de overheid.

 

Docenten

 

Dhr. Vishal Chedi

De heer Chedi is in bezit van zijn MO-A Economie die hij heeft behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Momenteel is hij werkzaam op het Ministerie van Financiën afdeling Centrale Begrotings Boekhouding (CBB) als hoofd van de Financiële Administratie en ook als Begrotingsboekhouder. 

Dhr. Ashwin Chitanie BBA LLB MSc

De heer Chitanie is in het bezit van een Master of Science -, Bachelor of Laws- en een Bachelor of Business Administration titel. Hij is momenteel werkzaam als Onderdirecteur Algemene en Personele Aangelegenheden bij het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. 

Dhr. Wisheal P. Bandhoe LL.M.

De heer Bandhoe is in het bezit van een Master graad m.b.t. het Surinaams Recht die hij heeft behaald aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is hij als management-assistant/docent/jurist verbonden aan ABC Opleiding & Training N.V. en als docent/jurist verbonden aan Hogeschool ABC N.V.

 

 

 

Mw. Henriёtte Pierpont BSc

Mevrouw Pierpont is in bezit van haar Bachelor of Science in Agogische Wetenschappen en Onderwijskunde die zij behaalde aan het Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is zij werkzaam als Hoofd van de afdeling Personeelszaken bij Stichting Jeugdtandverzorging.

Mw. Ramona Swamipersad LLB

Mevrouw Swamipersad is in bezit van haar Bachelor of Laws (LLB) titel die zij heeft behaald aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Zij is werkzaam als Beleidsadviseur tevens waarnemend Onderdirecteur op het Ministerie van Arbeid.

Mw. Pamela Soegono

Mevrouw Soegono heeft haar MO-A Economie  behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Zij is momenteel leerkracht op de O.S Mahoproject.

 

 

 

 

  string(16) "Management & HRM"
 • HBO Inkoopmanagement - Nieuw!

  Een professionele inkoper voert het inkoopbeleid uit, onderhoudt contacten met leveranciers ... Lees meer...  
 • HBO Management

    Ambieert u een management functie in de nabije toekomst? Dan is de cursus Management... Lees meer...  
 • HBO Surinaams Arbeidsrecht

  De cursus is speciaal ontwikkeld voor cursisten die in hun werk veel met arbeidsrechtelijke ... Lees meer...  
 • HBO Accountant Assistant

  De cursus Accountant Assistant op HBO-niveau is ontwikkeld  voor iedereen die zelfstand... Lees meer...  
 • HBO Human Resource Management

  De medewerker personeelszaken, in moderne termen ook wel medewerker HR (HR staat voor Human ... Lees meer...  

Onze Partners