CHA_8167q.jpg

Onze part-time docenten hebben minimaal een Bachelor diploma en hun didactische vaardigheden zijn uitstekend. In hun dagelijks leven zijn onze docenten werkzaam bij het bedrijfsleven en de overheid.

 

Docenten

 

Dhr. Vishal Chedi

De heer Chedi is in bezit van zijn MO-A Economie die hij heeft behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Momenteel is hij werkzaam op het Ministerie van Financiën afdeling Centrale Begrotings Boekhouding (CBB) als hoofd van de Financiële Administratie en ook als Begrotingsboekhouder. 

Mw. Nazna Ishaak MSc

Mevrouw Ishaak heeft Master Fiscale Economie afgerond op de Erasmus Universiteit van Rotterdam en is werkzaam als Tax consultant bij BDO Accountants & Advisory.

Dhr. Wisheal P. Bandhoe LL.M.

De heer Bandhoe is in het bezit van een Master graad m.b.t. het Surinaams Recht die hij heeft behaald aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is hij als management-assistant/docent/jurist verbonden aan ABC Opleiding & Training N.V. en als docent/jurist verbonden aan Hogeschool ABC N.V.

 

 

 

Mw. Henriёtte Pierpont BSc

Mevrouw Pierpont is in bezit van haar Bachelor of Science in AgogischeAgogischeWetenschappen en Onderwijskunde die zij behaalde aan het Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel is zij werkzaam als Hoofd van de afdeling Personeelszaken bij Stichting Jeugdtandverzorging.

Mw. Ramona Swamipersad LLB

Mevrouw Swamipersad is in bezit van haar Bachelor of Laws (LLB) titel die zij heeft behaald aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Zij is werkzaam als Beleidsadviseur tevens waarnemend Onderdirecteur op het Ministerie van Arbeid.

Mw. Pamela Soegono

Mevrouw Soegono heeft haar MO-A Economie  behaald aan het Instituut voor Leraren (IOL). Zij is momenteel leerkracht op de O.S Mahoproject.

 

 

 

 

  string(16) "Management & HRM"
 • HBO Office Manager

  Heeft u een aantal jaren werkervaring als secretaresse of administratief medewerker en bent ... Lees meer...  
 • Administratief Medewerker

  De cursus Administratief Medewerker op MBO-niveau is een praktische, functiegerichte cursus ... Lees meer...  
 • Financial Assistant

  De cursus Financial Assistant op MBO-niveau bestaat uit de onderdelen Basiskennis Boekhouden... Lees meer...  
 • Basiskennis Boekhouden

  De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) op MBO-niveau is voor iedereen die de elementair... Lees meer...  
 • HBO Legal Assistant

  Dit programma is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau kennis en vaardigheden wil ontwikke... Lees meer...  

Onze Partners