CHA_7913q.jpg

Juridisch

Voor een ieder die werkzaam is of wilt zijn in de juridische praktijk bieden wij deze boeiende cursussen aan. Uniek aan onze juridische cursussen is de wijze waarop u actuele juridische kennis plaatst in uw dagelijkse praktijk. Wij werken uitsluitend met ervaren docenten die professionals zijn in het juridisch werkveld.

HBO Legal Assistant

Dit programma is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau kennis en vaardigheden wil ontwikkelen binnen het juridisch vakgebied. De cursus is geschikt voor mensen die al als assistent werkzaam zijn in een juridische praktijk en voor mensen die dat ambiëren. De gehele cursus is gebasseerd op Surinaams recht.

Lees meer...

HBO Strafrecht - Nieuw!

 

Werkt u bij de overheid en wilt u meer inzicht in krijgen in het Surinaams strafrecht? Ambieert u een baan als parketsecretaris bij het Openbaar Ministerie of als medewerker bij een gerechtsdeurwaarder? Volg dan de cursus Strafrecht op HBO-niveau!

Lees meer...

HBO Surinaams Arbeidsrecht

De cursus is speciaal ontwikkeld voor cursisten die in hun werk veel met arbeidsrechtelijke zaken te maken hebben. Of het nu gaat om indiensttreding of ziekteverzuim, arbeidsrecht gaat zowel werknemers als werkgevers aan. De cursus Surinaams Arbeidsrecht op HBO-niveau biedt essentiële kennis voor iedereen die zich bezig houdt mer personeel. Alle aspecten van het arbeidsrecht worden behandeld. Deze opleiding is bedoeld voor professionals die te maken krijgen met arbeidsrecht en die hiervan op HBO-niveau kennis willen opdoen. Bijvoorbeeld voor medewerkers van een afdeling personeelszaken of managers.

Lees meer...

Cursussen en data

HBO Legal Assistant

donderdag | 08 juni 2023 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

HBO Surinaams Arbeidsrecht

dinsdag | 13 juni 2023 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

HBO Strafrecht

donderdag | 08 juni 2023 | 18:00-20:00

De lessen worden ONLINE verzorgd

Andere cursussen

  string(9) "Juridisch"
 • HBO Strafrecht - Nieuw!

    Werkt u bij de overheid en wilt u meer inzicht in krijgen in het Surinaams strafrecht? Ambie... Lees meer...  
 • HBO Surinaams Arbeidsrecht

  De cursus is speciaal ontwikkeld voor cursisten die in hun werk veel met arbeidsrechtelijke ... Lees meer...  
 • HBO Legal Assistant

  Dit programma is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau kennis en vaardigheden wil ontwikke... Lees meer...  

Onze Partners