bg-pagehero-59.jpg

Wilt u een afwisselende en aantrekkelijke baan op een afdeling personeelszaken? Of heeft u die baan al, maar wilt u nu een diploma om uw kennis te kunnen aantonen? Dan is deze cursus echt iets voor u! Het omgaan met mensen, de meest uitdagende kant van het vak, loopt als een rode draad door deze cursus. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan uw assisterende rol bij werving en selectie, de introductie van nieuwe werknemers, beoordelingen, loopbaanontwikkeling en opleidingen. Maar ook uw functie in de externe en vooral interne communicatie wordt behandeld. De praktijkgerichte cursus leidt u in slechts 4 maanden op voor een veelzijdige functie in de Human Resource Management!

STUDIEPROGRAMMA

De cursus HRM Officer op MBO-niveau bestaat uit de volgende modulen:

Personeelsmanagement

In dit deel krijgt u eerst een inleiding in de organisatie. Het is belangrijk dat u weet hoe een organisatie in elkaar steekt, want het geeft duidelijkheid over de manier waarop mensen met elkaar omgaan en besluiten nemen. Verder worden doelstelling, plaats en taken van HRM uitgelegd. U doet kennis op over onderwerpen als werving en selectie, loopbaanontwikkeling, beoordeling en functiewaardering. Arbeidsmotivatie en de bijbehorende technieken en theorieën komen aan de orde.

Basis Loonadministratie

Personeelsregistratie, loonkosten, belastingen en het berekenen van het salaris worden uitvoerig uitgelegd. Alle kennis die u nodig heeft, wordt behandeld, zodat u na het afronden van de cursus aan de slag kunt op een afdeling loonadministratie. U leert werken met het meest gebruikte salararisprogramma Payroll 4.

Arbeidsrecht en sociale verzekeringswetgeving

Als HRM Officer krijgt u zeker te maken met wet- en regelgeving. Daarom komen in dit deel het arbeidsrecht aan bod. Hierbij leert u over proeftijd, ontslagvergunning, cessantia, ontslag op staande voet, zwangerschapsverlof, uitzendkracht, en nog veel meer.

VOOROPLEIDING

VSBO/MAVO 4 werk- en denkniveau

STUDIEDUUR EN LESGELD

5 maanden (18 sessies van 2 uren)

fl.  1.150 ineens; in termijnen fl. 350 + 4 x fl. 275 (inclusief OB en lesmateriaal, exclusief examengeld); examengeld fl. 75 per examen(zitting)

Voor herexamen dient u opnieuw te betalen.

Betalingsregeling op maat is mogelijk.

DOCENT

diverse docenten

EXAMEN

Elke module wordt afgesloten met een examen.

DIPLOMA

Voor elk examen dat u haalt ontvangt u een diploma. Bij succesvol afronding van alle 3 modulen ontvangt u het ABC einddiploma HRM Officer op MBO-niveau.

logo

VERVOLGOPLEIDING

HBO Human Resource Management

EXTRA INFORMATIE

Een cursist die onverhoopt voor een examen niet zou slagen, wordt bij ABC GRATIS opnieuw opgeleid voor het volgende examen.

 

Cursussen en data

Management Assistant

donderdag | 26 september 2024 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

HRM Officer

zaterdag | 24 augustus 2024 | 11:00-13:00

Roodeweg 100

 

Maneho pa Supervisor

woensdag | 28 augustus 2024 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

   

Andere cursussen

  string(16) "Management & HRM"
 • Management Assistant

  De cursus Management Assistant op MBO-niveau is in tegenstelling tot Telefonist/Receptionist... Lees meer...  
 • HRM Officer

  Wilt u een afwisselende en aantrekkelijke baan op een afdeling personeelszaken? Of heeft u d... Lees meer...  
 • Maneho pa Supervisor

  E posishon di Supervisor ta un di esnan más difísil den un organisashon. Di un banda nos tin ku di... Lees meer...  

Onze Partners