bg-pagehero-41.jpg

Financieel

Onze financiële cursussen zijn voor iedereen die carrière willen maken in de financiële wereld. Tijdens de lessen wordt onder begeleiding van ervaren docenten gewerkt aan verdieping van uw kennis en vaardigheden.

Basiskennis Boekhouden

De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) op MBO-niveau is voor iedereen die de elementaire beginselen van het boekhouden wilt beheersen en een eenvoudige boekhouding met behulp van AccountView wilt kunnen verzorgen. Wellicht omdat u deze kennis wilt gebruiken in een (toekomstige) administratieve functie. Maar ook wanneer u werkt als manager heeft u baat bij dergelijke kennis, als er bijvoorbeeld beslissingen moeten worden gemaakt op financieel gebied.

Lees meer...

Basiskennis Calculatie

In een boekhoudkundige functie kunt u niet zonder rekenvaardigheid. Er wordt van u verwacht dat u moeiteloos rente- en kostprijsberekeningen kunt maken en snel de gevraagde indexcijfers kunt aangeven. Maar ook in andere administratieve functies kan het handig zijn als u goed met cijfers overweg kunt. Bijvoorbeeld op een in- of verkoopafdeling. De cursus Basiskennis Calculatie op MBO-niveau brengt u de hiervoor benodigde vaardigheid in korte tijd bij. De cursus BKC maakt deel uit van het vernieuwde programma Financial Assistant op MBO-niveau.

Lees meer...

Debiteurenbeheer & Telefonische Incasso

In de cursus Debiteurenbeheer & Telefonische Incasso leren wij u hoe u de verantwoordelijkheid neemt in debiteurengesprekken. U leert zich bewust te worden van de wijze waarop u nu debiteurengesprekken voert en hoe u dit effectiever en meer resultaatgericht kunt doen. Wij leren u de leiding in het gesprek te nemen en te houden, en het gesprek die richting op te sturen die u wenst. Na afloop van deze  training telefonisch incasseren krijgt u geen verkeerde antwoorden meer, u heeft hooguit de verkeerde vragen gesteld. Door middel van veel verschillende soorten vraagtechnieken geven wij u, aan de hand van praktijkvoorbeelden, inzicht in de wijze waarop uw debiteur, maar ook uzelf handelt. Middels gesimuleerde praktijkcases krijgt u de mogelijkheid het geleerde te oefenen in de praktijk.

Lees meer...

Financial Assistant

De cursus Financial Assistant op MBO-niveau bestaat uit de onderdelen Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC). Uiteraard kunt u kiezen de onderdelen BKC en BKB los te volgen. Basiskennis Boekhouden (BKB). In het bedrijfsleven worden veel, zo niet alle beslissingen genomen op basis van cijfers. Wat levert het op? Wat gaat het kosten? Dat is waar het steeds om draait. De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) geeft u inzicht in de wereld van die cijfers. Welke gegevens worden in de boekhouding vastgelegd? Hoe komt een resultatenoverzicht tot stand? En wat is de vermogenspositie van het bedrijf? Inzicht in cijfers is niet alleen van belang wanneer u een loopbaan in de administratie voor ogen hebt, maar ook als u bijvoorbeeld als manager beslissingen op financieel gebied moet nemen. De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) biedt die kennis. Heel praktisch, heel gericht. BKB maakt deel uit van het vernieuwde programma Praktijkdiploma Boekhouden. 

Lees meer...

Cursussen en data

 

 

 

Financial Assistant (BKC en BKB)

zaterdag | 17 augustus 2024 | 13:00 -15:00

Roodeweg 100

Basiskennis Calculatie (BKC)

zaterdag | 17 augustus 2024 | 13:00 -15:00

Roodeweg 100

Financial Assistant (BKC en BKB)

woensdag | 28 augustus 2024| 18.00-20.00

Roodeweg 100

Basiskennis Calculatie (BKC)

woensdag | 28 augustus 2024 | 18.00-20.00

Roodeweg 100

Andere cursussen

  string(10) "Financieel"
 • Debiteurenbeheer & Telefonische Incasso

  In de cursus Debiteurenbeheer & Telefonische Incasso leren wij u hoe u de verantwoordelijkheid n... Lees meer...  
 • Basiskennis Boekhouden

  De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) op MBO-niveau is voor iedereen die de elementaire beginselen ... Lees meer...  
 • Financial Assistant

  De cursus Financial Assistant op MBO-niveau bestaat uit de onderdelen Basiskennis Boekhoud... Lees meer...  
 • Basiskennis Calculatie

  In een boekhoudkundige functie kunt u niet zonder rekenvaardigheid. Er wordt van u verwacht dat u mo... Lees meer...  

Onze Partners