bg-pagehero-10.jpg

Management & HRM

Als manager moet u leiding geven op de werkvloer. Bij onze Personeel & Management cursussen leert u op effectieve en efficiënte wijze hoe u moet omgaan met de dagelijkse praktijk van het management van een organisatie en haar medewerkers.

HBO Human Resource Management

De medewerker personeelszaken, in moderne termen ook wel medewerker HR (HR staat voor Human Resources) genoemd, is degene die binnen een team het personeelsbeleid ten uitvoer brengt. De medewerker HR organiseert de administratieve taken die te maken hebben met de in-, uit- en doorstroom van personeel en voert deze uit. Hij is verantwoordelijk voor de personeelsdossiers en fungeert als aanspreekpunt voor personeel met vragen van  arbeidsrechtelijke aard. Ook zorgt de medewerker HR ervoor dat de loonadministratie van de onderneming op orde is.

De cursus HR Management op HBO-niveau is bestemd voor iedereen die in korte tijd opgeleid wil worden tot personeelsfunctionaris.

Lees meer...

HBO Management

Ambieert u een management functie in de nabije toekomst? Dan is de cursus Management op HBO-niveau een uitstekende eerste stap om die ambitie waar te maken. In de cursus is veel aandacht voor de verschillende stijlen van leidinggeven. In zeer korte tijd wordt u voorbereid voor een functie als afdelingshoofd of teamleider. Als manager speelt u een zeer belangrijke rol in het functioneren van een totale organisatie. U moet de strategie van uw organisatie vertalen naar concrete plannen en doelstellingen voor uw eigen afdeling. Bovendien moet u als leidinggevende kunnen motiveren. Daarom maakt u tijdens de cursus kennis met de basisprincipes van het coachen, stimuleren en inspireren van medewerkers. Tijdens de bijeenkomsten kunt u samen met collega's direct discussiëren en ideeën uitwisselen over uw uitdagende rol als manager. Deze cursus is concreet, direct toepasbaar en speciaal ontwikkeld voor managers. De cursus levert u een officieel diploma op.

Lees meer...

HBO Office Manager

Heeft u een aantal jaren werkervaring als secretaresse of administratief medewerker en bent u toe aan een nieuwe uitdaging, dan zou office manager wel eens een prima functie voor u kunnen zijn. Eén die voortbouwt op uw ervaring, maar die u ook confronteert met een aantal totaal nieuwe taken. Hoe uw baan er precies uitziet, is afhankelijk van de organisatie of het bedrijf waar u werkt. Binnen een grotere organisatie bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op een secretariaat en zorgt u ervoor dat andere afdelingen optimaal gebruik kunnen maken van dat secretariaat. Ook geeft u leiding en werkinstructies aan de medewerkers. Maar het is ook goed mogelijk dat u als office manager hoofd wordt van bijvoorbeeld een reis- of een uitzendbureau. Trekken deze perspectieven u aan, dan is de eerste stap het volgen van deze cursus Office Manager op HBO-niveau!

Lees meer...

Cursussen en data

HBO Human Resource Management

dinsdag | 5 december 2023 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

HBO Office Manager

zelfstudie

HBO Management

zaterdag | 9 december 2023 | 13:00-15:00

Roodeweg 100

 

Andere cursussen

  string(16) "Management & HRM"
 • HBO Human Resource Management

  De medewerker personeelszaken, in moderne termen ook wel medewerker HR (HR staat voor Human ... Lees meer...  
 • HBO Management

  Ambieert u een management functie in de nabije toekomst? Dan is de cursus Management op HBO-... Lees meer...  
 • HBO Office Manager

  Heeft u een aantal jaren werkervaring als secretaresse of administratief medewerker en bent ... Lees meer...  

Onze Partners