bg-pagehero-23.jpg

Juridisch

Voor een ieder die werkzaam is of wilt zijn in de juridische praktijk bieden wij deze boeiende cursussen aan. Uniek aan onze juridische cursussen is de wijze waarop u actuele juridische kennis plaatst in uw dagelijkse praktijk. Wij werken uitsluitend met ervaren docenten die professionals zijn in het juridisch werkveld.

HBO Arbeidsrecht

De cursus is speciaal ontwikkeld voor cursisten die in hun werk veel met arbeidsrechtelijke zaken te maken hebben. Of het nu gaat om indiensttreding of ziekteverzuim, arbeidsrecht gaat zowel werknemers als werkgevers aan. De cursus Arbeidsrecht op HBO niveau biedt essentiële kennis voor iedereen die zich bezig houdt mer personeel. Alle aspecten van het arbeidsrecht worden behandeld.

Deze cursus is bedoeld voor professionals die te maken krijgen met arbeidsrecht en die hiervan op HBO-niveau kennis willen opdoen. Bijvoorbeeld voor medewerkers van een afdeling personeelszaken of managers.

Lees meer...

HBO Legal Assistant

Dit programma is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau kennis en vaardigheden wil ontwikkelen binnen het juridisch vakgebied. De cursus is geschikt voor mensen die al als assistent werkzaam zijn in een juridische praktijk en voor mensen die dat ambiëren.

Lees meer...

HBO Praktisch ontslagrecht en dossiervorming - Nieuw!

Ieder bedrijf krijgt wel eens te maken met werknemers die niet goed functioneren, bij wie de kantjes ervan aflopen of werknemers die zich schuldig maken aan diefstal.
Hoe u daar als werkgever goed mee omgaat, is lang niet altijd even eenvoudig.
ABC biedt daarom een praktijkgerichte cursus over ontslagrecht en dossiervorming aan. Aan de hand van concrete casussen bespreken we de mogelijkheden en onmogelijkheden van het arbeidsrecht. We geven u hierbij ook tips. Tijdens de cursus is er verder voldoende gelegenheid om vragen te stellen. U ontvangt bij deze cursus ondermeer een direct toepasbare checklist dossieropbouw en diverse handzame modellen.

Lees meer...

HBO Trust Officer

De cursus is bestemd voor iedereen die wil werken of werkzaam is bij een trustkantoor als Trust Officer. Ook als u werkzaam bent bij een bank of een verzekeringsmaatschappij is deze cursus een aanrader.

Na de cursus bent u niet alleen goed opgeleid als Trust Officer, maar bent u ook thuis in de juridische en fiscale wereld. Met die kennis en vaardigheden kunt u aan de slag als Trust Officer, Compliance Officer of Account Manager bij een trustkantoor, bank of verzekeringsmaatschappij.

Lees meer...

Masterclass Stichting particulier fonds, de Trust en de Curaçaose Beleggingsvennootschap - Nieuw!

De Masterclass is bestemd voor de meer ervaren medewerker van trustkantoren, belastingadvies- en accountantskantoren die vermogende klanten adviseren over taxplanning. Tijdens de Masterclass krijgt u een diepgaande kennis van de civielrechtelijke, fiscaalrechtelijke en praktische aspecten van de stichting particulier fonds, de trust en de Curaçaose Beleggingsvennootschap. Kortom u leert een fiscaal vehikel opzetten om belasting te besparen.

Lees meer...

Cursussen en data

 

HBO Legal Assistant

woensdag | 20 maart 2019 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

 HBO Trust Officer

dinsdag | 19 maart 2019 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

HBO Praktisch ontslagrecht en dossiervorming

donderdag | 7 februari 2019 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

Masterclass Stichting Particulier Fonds, Trust en Curaçaose Beleggingsvennootschap

zaterdag | 6 april 2019 | 13:00-15:00

Roodeweg 100

Andere cursussen

  string(9) "Juridisch"
 • HBO Arbeidsrecht

  De cursus is speciaal ontwikkeld voor cursisten die in hun werk veel met arbeidsrechtelijke ... Lees meer...  
 • HBO Praktisch ontslagrecht en dossiervorming - Nieuw!

  Ieder bedrijf krijgt wel eens te maken met werknemers die niet goed functioneren, bij wie de kantj... Lees meer...  
 • HBO Trust Officer

  De cursus is bestemd voor iedereen die wil werken of werkzaam is bij een trustkantoor als Trust Offi... Lees meer...  
 • HBO Legal Assistant

  Dit programma is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau kennis en vaardigheden wil ontwikkelen binn... Lees meer...  
 • Masterclass Stichting particulier fonds, de Trust en de Curaçaose Beleggingsvennootschap - Nieuw!

  De Masterclass is bestemd voor de meer ervaren medewerker van trustkantoren, belastingadvies... Lees meer...  

Onze Partners