bg-pagehero-63.jpg

Belasting

Onze belastingcursussen zijn volledig afgestemd op de eisen van de fiscale adviespraktijk en koppelen theoretische kennis aan praktische vaardigheden. U ontwikkelt zicht tot fiscaal specialist en zet een mooie stap in uw loopbaan.

HBO Belastingadviseur MKB

De opleiding HBO Belastingadviseur MKB is door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) geaccrediteerd, en verkreeg het kwaliteitskeurmerk Registeropleiding. Dit betekent dat de opleiding HBO Belastingadviseur MKB door de Toetsingscommissie van CPION inhoudelijk op HBO Bachelor niveau is getoetst en positief beoordeeld. CPION is een onafhankelijke organisatie, die post-initiële en permanente educatie-opleidingen toetst, diplomeert of certificeert en registreert. CPION is onderdeel van Lloyd’s Register Group, een mondiale autoriteit op het gebied van kwaliteitscontrole en certificeren.

Na de cursus kunt u fiscale zaken voor de meest uiteenlopende organisaties, bedrijven of particulieren afhandelen. U leert alle mogelijke fiscale vraagstukken vakkundig op te lossen zoals een uitgekiende belastingaangifte voeren en controleren, bezwaar- en beroepschriften opstellen, noem maar op. U leert ook de theorie achter het verzorgen van de aangiftes als winstbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en inkomstenbelasting. De nadruk in elke module ligt in belangrijke mate op de dagelijkse praktijk.

Lees meer...

HBO Payroll Master

De opleiding HBO Payroll Master is zeer geschikt voor iedereen die zich wil specialiseren in de salarisadministratie. Deze praktijkgerichte opleiding biedt precies die kennis en vaardigheden die een specialist in salarisadministratie nodig heeft. Na afloop van deze opleiding kan de cursist zelfstandig een salarisadministratie voeren, loonberekeningen maken, vragen hierover beantwoorden, sociale en fiscale wetgeving interpreteren en toepassen binnen een organisatie. De deelnemer doet kennis op over HRM en de administratieve organisatie. Daarnaast ontwikkelt hij goede communicatieve vaardigheden. Na afloop behaalt de cursist het Registerdiploma HBO Payroll Master en is hij een allround payroll professional. 

Lees meer...

Cursussen en data

HBO Belastingadviseur MKB

zaterdag | 31 augustus 2024 | 11:00-13:00

Roodeweg 100

 

HBO Payroll Master

dinsdag | 27 augustus 2024 | 18:00-20:00

Uitsluitend online via het virtueel leslokaal

 

Andere cursussen

    string(9) "Belasting"
  • HBO Payroll Master

    De opleiding HBO Payroll Master is zeer geschikt voor iedereen die zich wil specialiseren in... Lees meer...  
  • HBO Belastingadviseur MKB

    De opleiding HBO Belastingadviseur MKB is door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland... Lees meer...  

Onze Partners