bg-pagehero-89.jpg

Belasting

Onze belastingcursussen zijn volledig afgestemd op de eisen van de fiscale adviespraktijk en koppelen theoretische kennis aan praktische vaardigheden. U ontwikkelt zicht tot fiscaal specialist en zet een mooie stap in uw loopbaan.

HBO Actualiteitencollege Winstbelasting - Nieuw!

In 2018 is de Winstbelasting ingrijpend veranderd. Deze cursus is bestemd voor de meer ervaren medewerkers die grote (inter)nationale bedrijven en rijke particulieren adviseren.

Lees meer...

HBO Belastingadviseur MKB - Nieuw!

De opleiding HBO Belastingadviseur MKB is door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) geaccrediteerd, en verkreeg het kwaliteitskeurmerk Registeropleiding. Dit betekent dat de opleiding HBO Belastingadviseur MKB door de Toetsingscommissie van CPION inhoudelijk op HBO Bachelor niveau is getoetst en positief beoordeeld. CPION is een onafhankelijke organisatie, die post-initiële en permanente educatie-opleidingen toetst, diplomeert of certificeert en registreert. CPION is onderdeel van Lloyd’s Register Group, een mondiale autoriteit op het gebied van kwaliteitscontrole en certificeren.

Na de cursus kunt u fiscale zaken voor de meest uiteenlopende organisaties, bedrijven of particulieren afhandelen. U leert alle mogelijke fiscale vraagstukken vakkundig op te lossen zoals een uitgekiende belastingaangifte voeren en controleren, bezwaar- en beroepschriften opstellen, noem maar op. U leert ook de theorie achter het verzorgen van de aangiftes als winstbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en inkomstenbelasting. De nadruk in elke module ligt in belangrijke mate op de dagelijkse praktijk.

Lees meer...

HBO Payroll Adviseur

De cursus Payroll Adviseur op HBO-niveau is geschikt voor de gevorderde salarisadministrateurs die door willen groeien. Deze cursus is een goed vervolg op de Basiscursus Loonadministratie, maar ook als u ruime praktijkervaring heeft op het gebied van Human Resource Management is dit een goed vervolgopleiding voor u!

Lees meer...

HBO Praktijkdiploma Loonadministratie

De cursus Praktijkdiploma Loonadministratie op HBO niveau is geschikt voor administratieve medewerkers die zich willen richten op de loonadministratie, zoals salarisadministrateurs, assistent-accountants en aspirant-belastingadviseurs. Daarnaast is de cursus geschikt voor alle mensen die bij hun werk in aanraking komen met vragen over loonbelasting en sociale verzekeringen, zoals medewerkers van personeelszaken, leidinggevenden of ondernemers.

Lees meer...

Cursussen en data

HBO Payroll Adviseur

vrijdag | 10 mei 2019 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

HBO BELASTINGADVISEUR

zaterdag | 14 september 2019 | 10:30-12:30

West Ronde Klip

HBO Boekenonderzoek BAB

vrijdag | 13 september 2019 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

Andere cursussen

  string(9) "Belasting"
 • HBO Belastingadviseur MKB - Nieuw!

  De opleiding HBO Belastingadviseur MKB is door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland... Lees meer...  
 • HBO Actualiteitencollege Winstbelasting - Nieuw!

  In 2018 is de Winstbelasting ingrijpend veranderd. Deze cursus is bestemd voor de meer ervar... Lees meer...  
 • HBO Praktijkdiploma Loonadministratie

  De cursus Praktijkdiploma Loonadministratie op HBO niveau is geschikt voor administratieve m... Lees meer...  
 • HBO Payroll Adviseur

  De cursus Payroll Adviseur op HBO-niveau is geschikt voor de gevorderde salarisadministrateu... Lees meer...  

Onze Partners