bg-pagehero-72.jpg

Management & HRM

Als manager moet u leiding geven op de werkvloer. Bij onze Personeel & Management cursussen leert u op effectieve en efficiënte wijze hoe u moet omgaan met de dagelijkse praktijk van het management van een organisatie en haar medewerkers.

HRM Officer

Wilt u een afwisselende en aantrekkelijke baan op een afdeling personeelszaken? Of heeft u die baan al, maar wilt u nu een diploma om uw kennis te kunnen aantonen? Dan is deze cursus echt iets voor u! Het omgaan met mensen, de meest uitdagende kant van het vak, loopt als een rode draad door deze cursus. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan uw assisterende rol bij werving en selectie, de introductie van nieuwe werknemers, beoordelingen, loopbaanontwikkeling en opleidingen. Maar ook uw functie in de externe en vooral interne communicatie wordt behandeld. De praktijkgerichte cursus leidt u in slechts 4 maanden op voor een veelzijdige functie in de Human Resource Management!

Lees meer...

Management Assistant

De cursus Management Assistant op MBO-niveau is in tegenstelling tot Telefonist/Receptionist en Secretaresse geen cursus die geheel op het aanleren van vaardigheden is gericht. De nadruk ligt veel op de theorie. De cursus richt zich op mensen die de vaardigheden beheersen en nu verder willen gaan in hun carrière. Om als management assistent te kunnen functioneren moet u leren meedenken met het management. Dit is dan ook de voornaamste doelstelling van deze cursus. Met vakken als Management, Marketing en PR/Bedrijfscommunicatie krijgt u inzicht in managementzaken en worden uw inzichten in de bedrijfsprocessen verbreed. 

Lees meer...

Cursussen en data

Management Assistant

donderdag | 29 april 2021 | 18:00-20:00

Roodeweg 100

HRM Officer

zaterdag | 8 mei 2021 | 15:00-17:00

Roodeweg 100

 

Andere cursussen

    string(16) "Management & HRM"
  • HRM Officer

    Wilt u een afwisselende en aantrekkelijke baan op een afdeling personeelszaken? Of heeft u d... Lees meer...  
  • Management Assistant

    De cursus Management Assistant op MBO-niveau is in tegenstelling tot Telefonist/Receptionist... Lees meer...  

Onze Partners