bg-pagehero-29.jpg

Overige opleidingen

Hieronder treft u diverse speciale cursussen.

Bedrijfscommunicatie Nederlands

In de administratie, en overal op de werkvoer is het onvermijdelijk dat u zult moeten communiceren in het Nederlands. In de cursus Bedrijfscommunicatie Nederlands op MBO-niveau leert u foutloze brieven en andere vormen van correspondentie opstellen. Aan de orde komen onder andere informatieaanvragen, klachtenbrieven, uitnodigingsbrieven, herinneringen, aanmaningen. U leert uiteraard de taal correct gebruiken en de grammaticale regels toepassen. Maar effectieve communicatie is veel méér dan correct taalgebruik. Minstens zo belangrijk is dat u de juiste toon weet aan te slaan en dat u leesbaar, levendig en dynamisch kunt formuleren. Daarom passeren verschillende stijlen uitgebreid de revue en leert u de juiste stijlkeuzes maken voor diverse uitingen.

Lees meer...

Dirksen Opleidingen

Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommunicatie-opleidingen van hoge kwaliteit. Dit wordt onder andere bereikt door zware eisen te stellen aan lesmateriaal, docenten en lesstofontwikkelaars.

ABC Opleiding & Training is exclusieve vertegenwoordiger van Dirksen Opleidingen. Inschrijving en betaling in lokale valuta vindt uitsluitend plaats via ABC.

Lees meer...

Cursussen en data

Notuleren

Maandag | 18 maart 2019 | 18.00-20.00

Roodeweg 100

Bedrijfscommunicatie Nederlands

Zaterdag| 2 februari 2019 | 11.00-13.00

Roodeweg 100

Andere cursussen

    string(19) "Overige opleidingen"
  • Dirksen Opleidingen

    Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommun... Lees meer...  
  • Bedrijfscommunicatie Nederlands

    In de administratie, en overal op de werkvoer is het onvermijdelijk dat u zult moeten commun... Lees meer...  

Onze Partners