bg-pagehero-17.jpg

Overige opleidingen

Hieronder treft u diverse speciale cursussen.

Bedrijfscommunicatie Nederlands

In de administratie, en overal op de werkvoer is het onvermijdelijk dat u zult moeten communiceren in het Nederlands. In de cursus Bedrijfscommunicatie Nederlands op MBO-niveau leert u foutloze brieven en andere vormen van correspondentie opstellen. Aan de orde komen onder andere informatieaanvragen, klachtenbrieven, uitnodigingsbrieven, herinneringen, aanmaningen. U leert uiteraard de taal correct gebruiken en de grammaticale regels toepassen. Maar effectieve communicatie is veel méér dan correct taalgebruik. Minstens zo belangrijk is dat u de juiste toon weet aan te slaan en dat u leesbaar, levendig en dynamisch kunt formuleren. Daarom passeren verschillende stijlen uitgebreid de revue en leert u de juiste stijlkeuzes maken voor diverse uitingen.

Lees meer...

Basic English

 

Eenvoudige gesprekken in het Engels kunnen voeren, en eenvoudige foutloze brieven of e-mails in het Engels kunnen schrijven vormen het uitgangspunt van deze cursus. U leert uiteraard de taal correct gebruiken en de grammaticale regels toepassen. Ook belangrijk is dat u leesbaar, levendig en dynamisch kunt formuleren. De cursus Basic English is voor iedereen die graag in het Engels wil leren spreken en in contact komt met Engels-sprekende klanten zowel mondeling als schriftelijk. Na het volgen van de cursus beschikt u over de basistools van het Engels.

Lees meer...

Dirksen Opleidingen

Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommunicatie-opleidingen van hoge kwaliteit. Dit wordt onder andere bereikt door zware eisen te stellen aan lesmateriaal, docenten en lesstofontwikkelaars.

ABC Opleiding & Training is exclusieve vertegenwoordiger van Dirksen Opleidingen. Inschrijving en betaling in lokale valuta vindt uitsluitend plaats via ABC.

Lees meer...

Workshop Projectmanagement

In de training Projectmanagement leert u een project plannen, budgetteren, realiseren en evalueren. 

Lees meer...

Cursussen en data

 

 

 

 

Andere cursussen

  string(19) "Overige opleidingen"
 • Dirksen Opleidingen

  Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommun... Lees meer...  
 • Bedrijfscommunicatie Nederlands

  In de administratie, en overal op de werkvoer is het onvermijdelijk dat u zult moeten commun... Lees meer...  
 • Workshop Projectmanagement

  In de training Projectmanagement leert u een project plannen, budgetteren, realiseren en eva... Lees meer...  
 • Basic English

    Eenvoudige gesprekken in het Engels kunnen voeren, en eenvoudige foutloze brieven of... Lees meer...  

Onze Partners