bg-pagehero-20.jpg

Overige opleidingen

Hieronder treft u diverse speciale cursussen.

Bedrijfscommunicatie Nederlands

In de administratie, en overal op de werkvoer is het onvermijdelijk dat u zult moeten communiceren in het Nederlands. In de cursus Bedrijfscommunicatie Nederlands op MBO-niveau leert u foutloze brieven en andere vormen van correspondentie opstellen. Aan de orde komen onder andere informatieaanvragen, klachtenbrieven, uitnodigingsbrieven, herinneringen, aanmaningen. U leert uiteraard de taal correct gebruiken en de grammaticale regels toepassen. Maar effectieve communicatie is veel méér dan correct taalgebruik. Minstens zo belangrijk is dat u de juiste toon weet aan te slaan en dat u leesbaar, levendig en dynamisch kunt formuleren. Daarom passeren verschillende stijlen uitgebreid de revue en leert u de juiste stijlkeuzes maken voor diverse uitingen.

Lees meer...

Dirksen Opleidingen

Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommunicatie-opleidingen van hoge kwaliteit. Dit wordt onder andere bereikt door zware eisen te stellen aan lesmateriaal, docenten en lesstofontwikkelaars.

ABC Opleiding & Training is exclusieve vertegenwoordiger van Dirksen Opleidingen. Inschrijving en betaling in lokale valuta vindt uitsluitend plaats via ABC.

Lees meer...

Notuleren

De cursus is bestemd voor iedereen die vaak notulen bij vergaderingen maakt. Bijvoorbeeld voor uw werk of voor uw karnavalsgroep. De cursus is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde notulisten. Het resultaat van de cursus is dat u moeiteloos een vergadering voorbereidt en notuleert. Tijdens de vergadering weet u hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. U heeft geleerd hoe u luistert en tegelijkertijd aantekeningen maakt én hoe u die aantekeningen verwerkt tot een verslag dat aan alle eisen voldoet. De kunst van het notuleren is een verslag maken dat de essentie van de vergadering weergeeft, inclusief alle besluiten die genomen zijn, op een manier die voor iedereen duidelijk is. Dat leert u met deze cursus Notuleren. Het cursusmateriaal behandelt álle problemen die de notulist in de praktijk kan tegenkomen.

Lees meer...

Cursussen en data

Andere cursussen

  string(19) "Overige opleidingen"
 • Notuleren

  De cursus is bestemd voor iedereen die vaak notulen bij vergaderingen maakt. Bijvoorbeeld vo... Lees meer...  
 • Dirksen Opleidingen

  Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommun... Lees meer...  
 • Bedrijfscommunicatie Nederlands

  In de administratie, en overal op de werkvoer is het onvermijdelijk dat u zult moeten commun... Lees meer...  

Onze Partners