bg-pagehero-63.jpg

Overig

Dirksen Opleidingen

Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommunicatie-opleidingen van hoge kwaliteit. Dit wordt onder andere bereikt door zware eisen te stellen aan lesmateriaal, docenten en lesstofontwikkelaars.

ABC Opleiding & Training is exclusieve vertegenwoordiger van Dirksen Opleidingen. Inschrijving en betaling in lokale valuta vindt uitsluitend plaats via ABC. 

Lees meer...

HBO Business English - Nieuw!

In de zakenwereld is Engels de voertaal. Wilt u succesvol zijn in ‘business’ dan is het essentieel die taal goed te spreken. De cursus HBO Business English leert u het Engels dat u nodig heeft in het bedrijfsleven. Denk o.a. aan de specifieke termen en het taalgebruik om te onderhandelen, uw ideeën te presenteren of zakelijke afspraken te maken.

Lees meer...

HBO Nederlandse bedrijfscorrespondentie - Nieuw!

U schrijft regelmatig brieven of e-mails. Maar u weet soms niet hoe u moet beginnen. Of u vindt het lastig om de juiste toon te zetten in uw brief? Kan de leesbaarheid en opbouw van uw teksten beter en duidelijker? Daarom wilt u uw schrijfvaardigheid op een hoger niveau brengen en klantgerichter en doelgerichter leren schrijven. Zo kunt u meer rekening houden met uw lezer, ook als deze weerstand vertoont.

In deze cursus staat uw eigen schrijfpraktijk centraal. Voor aanvang van de cursus stuurt u een aantal zelfgeschreven brieven in. Tijdens de cursus gaat u aan de slag met uw ontwikkelpunten. U krijgt individuele feedback en tips voor verbetering, waarbij het accent vooral ligt op doen, veel oefenen en uitproberen. Alle deelnemers lezen elkaars teksten en geven daar feedback op.

Lees meer...

Cursussen en data

HBO Business English

woensdag | 3 april 2019 | 18:30-20:30

Roodeweg 100

HBO Nederlandse bedrijfscorrespondentie

maandag | 1 april 2019 | 18:30-20:30

Roodeweg 100

 

Andere cursussen

  string(6) "Overig"
 • HBO Nederlandse bedrijfscorrespondentie - Nieuw!

  U schrijft regelmatig brieven of e-mails. Maar u weet soms niet hoe u moet beginnen. Of u vindt he... Lees meer...  
 • HBO Business English - Nieuw!

  In de zakenwereld is Engels de voertaal. Wilt u succesvol zijn in ‘business’ dan is het essent... Lees meer...  
 • Dirksen Opleidingen

  Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en te... Lees meer...  

Onze Partners