Bij ministeriële beschikking d.d. 13 december 2022 van de Minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport is aan Stichting ABC Opleiding & Training op grond van de Landsverordening secundair beroepsonderwijs en educatie licentie verleend voor het aanbieden van cursussen en trainingen.

MB 2022 033512 20221227115030 1 

 
NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit
 
Met gepaste trots maakt de directie van ABC Opleiding & Training bekend dat zij op 2 oktober 2018 het NRTO-keurmerk heeft ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit van privéscholen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor privé-universiteiten en onderwijsinstellingen in Nederland. Na een uitgebreide audit heeft de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding vastgesteld dat ABC Opleiding & Training voldoet aan de internationale kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat ABC Opleiding & Training voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

“Unu breiti nanga a internationale erkenning fu a skoro ”, vertelt directeur Kimberly Danoe van ABC Opleiding & Training.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze van een onderwijsinstelling

Private onderwijsinstellingen hebben een breed en divers aanbod aan opleidingen. Het NRTO-keurmerk is het ultieme bewijs van de uitmuntende kwaliteit voor onze dienstverlening.

Meer weten? Bekijk hier de animatie.

printscreen nrto

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NRTO keurmerk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

ABC Opleiding & Training staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) in Nederland:  www.crkbo.nl

 

   CRKBO Instelling

Accreditatie HBO Belastingadviseur MKB

Met gepaste trots maakt ABC bekend dat onze opleiding HBO Belastingadviseur door  het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) is geaccrediteerd, zodat onze opleiding het kwaliteitskeurmerk Registeropleiding heeft gekregen. Dit betekent dat de opleiding HBO Belastingadviseur door de Toetsingscommissie van CPION inhoudelijk op HBO Bachelor niveau is getoetst en positief beoordeeld. CPION is een onafhankelijke organisatie, die post-initiële en permanente educatie-opleidingen toetst, diplomeert of certificeert en registreert. CPION is onderdeel van Lloyd’s Register Group, een mondiale autoriteit op het gebied van kwaliteitscontrole en certificeren.

Sinds 1 februari 2019 is onze tweejarige opleiding een officieel erkende HBO opleiding. Geslaagden ontvangen naast het ABC diploma een officieel erkend HBO-getuigschrift van Stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO) en worden opgenomen in het door het CPION bewaakte register. Dit is een openbaar register dat geraadpleegd kan worden door werkgevers die het getuigschrift van een sollicitant willen verifiëren.

  logo cpion
  string(19) "Overige opleidingen"
 • Dirksen Opleidingen

  Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommun... Lees meer...  
 • Debiteurenbeheer & Telefonische Incasso

  In de cursus Debiteurenbeheer & Telefonische Incasso leren wij u hoe u de verantwoordelijkheid n... Lees meer...  
 • Medisch Secretaresse

  Een medisch secretaresse moet gedegen kennis van medische terminologie hebben, secretarieel ... Lees meer...  
 • HBO Projectmanagement

  In de cursus Project Managemt op HBO niveau komen alle aspecten aan bod die voor de opzet en... Lees meer...  
 • Dirksen Opleidingen

  Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en te... Lees meer...  

Onze Partners