bg-pagehero-14.jpg

Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommunicatie-opleidingen van hoge kwaliteit. Dit wordt onder andere bereikt door zware eisen te stellen aan lesmateriaal, docenten en lesstofontwikkelaars.

ABC Opleiding & Training is exclusieve vertegenwoordiger van Dirksen Opleidingen. Inschrijving en betaling in lokale valuta vindt uitsluitend plaats via ABC. 

STUDIEPROGRAMMA

Dirksen Opleidingen heeft als informatica-, elektronica- en telecommunicatiespecialist ruim 45 jaar ervaring in het opleiden van individuen en groepen. Bij Dirksen kunt u kiezen uit het aanbod van ruim 250 opleidingen en trainingen van zowel MBO- als HBO-niveau.

Een greep uit het aanbod van Dirksen opleidingen:

Informatica

CompTIA A+, ITIL tracks, MCSA-Microsoft Certified Systems Administrator

Elektronica

Basis Elektronicus, Meet- en regeltechniek, Elektriciteitsleer, Analoge en digitale techniek

Telecommunicatie

Radiozend- en ontvangsttechniek, Digitale techniek, Mobiele Communicatie. Servicedesk medewerker, Datacommunicatie en netwerktechnicus

 

Bezoek de website van Dirksen Opleidingen voor meer informatie: www.dirksen.nl

U kunt ook de digitale studiegids downloaden:

Algemene studiegids Dirksen Opleidingen

Studiegids MBO-HBO

 

 

 

VOOROPLEIDING

De vooropleiding is afhankelijk van cursus die u wilt volgen. Minimale vereiste is HAVO/SBO werk- en denkniveau.

STUDIEDUUR EN LESGELD

3-18 maanden - afhankelijk van de studie

De hoogte van het lesgeld en examengeld is afhankelijk van de cursus die u wilt volgen. Lesgeld en examengeld van Dirksen en EXIN betaalt u via ABC. Betaling van lesgeld in termijnen is mogelijk. Vraag om een offerte.

Examengeld voor andere externe examens (zoals CompTIA A+ en Cisco systems) betaalt u bij de Pearson Vue vertegenwoordiger op Curaçao.

DOCENT

U kunt via zelfstudie op elk moment een cursus starten. U krijgt dan begeleiding van de docent in Nederland via internet (Dirksen Plaza) en e-mail.

EXAMEN

De Dirksen en EXIN examens worden afgenomen via ABC Opleiding & Training. Andere externe examens (zoals CompTIA A+ en Cisco systems) maakt u bij de Pearson Vue vertegenwoordiger op Curaçao.

DIPLOMA/CERTIFICAAT

Voor elk examen dat u haalt, ontvangt u een certificaat uit Nederland per onderdeel. Afhankelijk van de cursus krijgt u een einddiploma van Dirksen Opleidingen uit Nederland of een internationaal erkende diploma of certificering.

logo-dirksen

Cursussen en data

Andere cursussen

    string(6) "Overig"
  • Dirksen Opleidingen

    Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en te... Lees meer...

Onze Partners